top of page
dats24-elektrische-laadpaal-066_1642407385.jpg
  • Foto van schrijverRobin Nathalia

Gratis laadtegoed ontvangen voor Electroverse?

Sinds 2023 is er een nieuwe laadpasaanbieder actief. Het gaat hier om Electroverse. Dit is een laadpas/-app van de Engelse energiemaatschappij Octopus, die ook aantrekkelijk is om in Nederland te gebruiken.


Via deze blog kan je € 5,- gratis laadtegoed ontvangen. Wil je weten hoe? Lees dan onder de video verder...



De pas en de app zijn in Nederland aantrekkelijk, omdat er in de app veel gratis laadpalen te vinden zijn. Ook vind je er laadtarieven die onder de CPO-tarieven liggen! Zo zijn de Electroverse tarieven bijvoorbeeld bij Total Energies en Ubriticity palen lager dan bij de aanbieder zelf...


Voordat je de app installeert, klik dan eerst op de volgende link: https://electroverse.octopus.energy/sign-up/magic?referralCode=brave-frog-11700


Vul jouw mailadres in en je ontvangt een mail van Electroverse om een account aan te maken. Daarna download je de app en log je in. Om het gratis tegoed te ontvangen, moet er wel een betalingsmethode zijn ingevuld én moet je 1x met de app of pas geladen hebben. Daarna ontvang je gratis en voor niets € 5,- laadtegoed in jouw account!


De unieke laadpas waar jouw naam heel mooi op gedrukt wordt, ontvang je binnen 2 weken nadat je die in de app hebt aangevraagd.


Een mooie actie die je zelf ook weer kunt toepassen nadat je de € 5,- laadtegoed hebt gebruikt. Een goed begin van 2024 ;-)

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page